27a edició del Premi Voluntariat 2020

Aquest any es premiaran les iniciatives que fomentin el voluntariat inclusiu implementats els tres anys anteriors al 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, convoca una nova edició del Premi Voluntariat. Aquesta 27a edició s’adreça a projectes, programes o iniciatives que fomentin el voluntariat inclusiu i que estiguin implementats, de forma total o parcial, durant els tres anys naturals anteriors a l’any 2020.

Hi poden participar aquelles entitats de voluntariat que formen part del Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya.

El termini de la convocatòria acaba el 15 d’octubre.

Dotació

Per a aquesta edició, la dotació anual és de 20.000 euros que es distribueix de la següent manera:

  • 1r premi: 10.000 euros
  • 2n premi: 6.000 euros
  • 3r premi: 4.000 euros
Premi Voluntariat

El Premi Voluntariat neix l’any 1993 i es convoca anualment com una mesura de reconeixement del voluntariat recollida en el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat.

El Premi té la finalitat de fer visible un reconeixement social i institucional de l’acció voluntària a Catalunya amb la voluntat de premiar projectes, programes o iniciatives excel·lents en relació amb alguna temàtica concreta relacionada amb el voluntariat. A més a més del reconeixement, el premi esdevé un referent per a la resta d’entitats perquè puguin ser impulsors, promotors o inspiradors de futures iniciatives o projectes.

Bases