Voluncloud, l’eina que uneix persones voluntàries i entitats

L’aplicació desenvolupada per la Plataforma del Voluntariado de España és gratuïta i agilitza l’accés a nous voluntaris i voluntàries per als projectes d’entitats

La Plataforma del Voluntariado de España ha posat en marxa Voluncloud, una eina gratuïta que posa en contacte a entitats i persones voluntàries. L’aplicació permet que d’una forma senzilla, ràpida i eficaç es pugui accedir a noves persones voluntàries per als diferents projectes que porten a terme les entitats.

L’eina, feta des del Tercer Sector per al Tercer Sector, s’hi pot accedir tant via web com a través de qualsevol dispositiu mòbil. Només és necessari donar-se d’alta com a entitat i a partir d’aquí ja es poden pujar tants projectes com siguin necessaris.

Voluncloud es troba en una fase inicial, per això es recomana a les entitats que pugin els seus projectes a mitjà i llarg termini, ja que les persones voluntàries aniran arribant a poc a poc. Tanmateix, és ja un bon moment per fer-ne’n difusió als voluntaris i voluntàries.