Trobada “El valor del voluntariat penitenciari”

Se celebrarà l’11 de novembre i vol posar en valor i donar visibilitat aquest àmbit de voluntariat

En el marc de l’Espai Obert de Voluntariat Penitenciari s’organitza la trobada “El valor del voluntariat penitenciari” que se celebrarà el pròxim 11 de novembre a l’Espai Pompeia. L’acte vol ser un espai de trobada, formació i d’intercanvi d’experiències per part del voluntariat penitenciari.

L’activitat està autogestionada pel voluntariat penitenciari de diferents entitats amb el suport de la Taula de Participació Social de Catalunya. Es dirigeix principalment als voluntaris, voluntàries i professionals del sistema penitenciari, voluntaris i voluntàries socials, estudiants i persones interessades en projectes de cohesió social.

Els objectius bàsics de la trobada són posar en valor el voluntariat penitenciari, així com donar-li visibilitat pública. També es pretén recollir el testimoni i experiències  del voluntariat penitenciari de la mà de diferents implicats: professionals, interns i voluntariat.

Captura de pantalla 2017-11-02 a les 11.28.19

Enquesta “El valor del voluntariat”

La trobada comptarà amb la presentació de l’enquesta “El valor del voluntariat”. Aquest qüestionari vol recollir les percepcions del voluntariat penitenciari, on s’expressin les opinions i vivències personals. Les persones interessades, encara que no assisteixin a la trobada, ja poden  col·laborar-hi donant la teva opinió.

L’enquesta serà el punt de partida pels grups de treball que es portaran a terme a la Trobada. L’acte també comptarà amb la taula rodona “El model de participació i convivència als centres penitenciaris” i continuarà amb la lectura del resum de les aportacions del grup.

Grups de treball

De 9.30 h a 10 h hi haurà panells perquè els assistents puguin inscriure’s als grups de treball. Es prega que les persones que hi participin portin pensat ja a quin grup volen formar part, ja que l’aforament és limitat i es faran inscripcions per ordre d’arribada.

Captura de pantalla 2017-11-02 a les 11.26.41

Inscripcions

Fins el 8 de novembre pots realitzar la teva inscripció online. Recorda que és important que omplis també l’enquesta “El valor del voluntariat”.

Lloc i hora

La trobada es portarà a terme l’11 de novembre de 9.30 h a  14 h a la Sala Pompeia (carrer de la Riera de Sant Miquel 1, Barcelona)

Ja et pots descarregar el programa.