Taller de comunicació i participació interna per a entitats

Voluntaris.cat organitza una trobada adreçada a responsables i equips tècnics de comunicació de les entitats per donar a conèixer eines i bones pràctiques que facilitin la presa de decisions col·lectives.

Voluntaris.cat ha organitzat un taller dirigit a responsables i personal tècnic de comunicació amb l’objectiu de donar a conèixer i compartir eines i bones pràctiques per millorar la participació interna de les entitats. La sessió, sota el títol ‘Transformem-nos! Taller d’eines de comunicació i participació interna’, se celebrarà el 21 de novembre a l’Ateneu el Poblet, situat al c/ de Nàpols, 268, en horari de 10.30 a 12.30h.

La comunicació interna posa a l’abast les eines necessàries per a la sostenibilitat, foment del bon govern i generació de feedback entre les persones que integren una organització. La sessió s’iniciarà amb una benvinguda per part d’Enric Canet, vocal de participació de la Federació Catalana de Voluntariat Social. Tot seguit es presentaran eines lliures i ètiques per a la participació en les entitats, a càrrec de David Gómez, membre de la cooperativa integral de consum i treball femProcomuns.

Gómez s’encarregarà també de dinamitzar el taller pràctic ‘Eines usades actualment i oportunitats d’introduir-ne de noves’, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en la comunicació interna de les entitats per afavorir l’escolta activa, fidelitzar els equips de treball i fomentar el sentiment d’orgull i pertinença a l’organització.

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

És preferible portar un ordinador portàtil o una tauleta