Quins ODS es treballen a les formacions de la FCVS?

En el marc de l’Agenda 2030, la FCVS publica informació a la seva web sobre quins són els ODS que s’integren en els cursos que ofereix l’Escola de Formació

La FCVS continua desplegant eines i recursos per a l’enfortiment de l’Economia Social i Solidària (ESS) a través d’iniciatives que compten amb voluntariat. En aquest sentit, la formació és un dels pilars de l’entitat per tal que les persones voluntàries puguin dotar-se d’eines, coneixements i experiències per millorar la seva tasca amb una mirada cap a l’ESS i integrant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L’Escola de Formació de la FCVS, amb més de 30 anys d’experiència, organitza formacions i assessoraments personalitzats per a projectes i entitats de l’ESS perquè puguin millorar les competències i l’impacte dels seus projectes. Aquest any, en el marc dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 establerts per l’ONU, la FCVS ha afegit el treball en ODS de les seves formacions. Així, com a novetat, a la web de la FCVS es mostra informació sobre quins són els ODS de referència que s’integren en cada una de les formacions.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte ‘ESSencials: Formant i fomentant el voluntariat per a un futur sostenible’ que es desplega dins l’Àrea de Voluntariat i ESS, amb la qual la FCVS treballa des de fa sis anys per fomentar un consum conscient i responsable, amb recursos i programes propis i alineant-se amb els ODS i l’Estratègia de ciutat ESS 2030.

Imatge: FreePik