Gràcies per aquests 6 anys!

ALBERT FRANCOLÍ MANILS

Coordinador FCVS a Barcelona (juliol 2015 – setembre 2021)

Responsable de captació de recursos – Fundació Ateneu Sant Roc

Aquest passat mes de setembre, he posat punt final a la meva etapa fent de coordinador de Barcelona de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). Un canvi de feina (buscat, que em fa molta il·lusió, i que em planteja
nous reptes i oportunitats) del Raval a Sant Roc, “m’ha obligat”, malauradament, a deixar la coordinació.
Si penso en aquests anys, tot i semblar molt evident, el primer que em ve al cap són paraules i sentiments d’agraïment vers les persones que m’han acompanyat en aquest camí:

  • L’Esther, i l’equip de coordinació dels primers anys, per la confiança i el fet de creure en mi des de l’inici.
  • L’equip de coordinació actual, per acceptar la proposta de la FCVS i per tot el que hem anat construint conjuntament, per l’entrega, la implicació i la feina ben feta.
  • L’Eulàlia, i l’immens equip tècnic per tots els moments, activitats i somnis compartits. Sou un equipàs que fa possible la FCVS dia a dia!
  • La Francina i el Jordi, els dos presidents que he tingut a la casa, i a la resta de companys i companyes del Consell Directiu. Gràcies per oferir-me un espai d’aprenentatge únic i per acompanyar-me en cada moment.

I sobretot, durant les setmanes de comiat i traspàs de la tasca he tingut molt present tots els companys i companyes d’entitats, l’ànima de la Federació Catalana de Voluntariat Social.
Espero que segueixin remant fort des de cada entitat i evidenciant, com fan cada dia, que el voluntariat social és un element únic i molt valuós per a la transformació social, per a la millora de vides i entorns, per la reivindicació de drets i justícia per a tothom, i per la lluita per un món més just.
Gràcies a tots i totes per aquests anys de lluita compartida, per creure que un espai com la FCVS ens fa grans com a sector, ens suma, ens multiplica, ens enriqueix i ens fa ser més forts!
Per mi ha sigut una oportunitat única i un honor immens formar-ne part. Amb mi teniu un seguidor i un col·laborador incansable, ara des de la Fundació Ateneu Sant Roc!
Fins ben aviat!