Comiat de la coordinadora de la FCVS – Girona

MARTA GUBAU

Coordinadora FCVS – Girona

Voluntària a Donants de sang Girona

Faig aquest escrit a les entitats per desitjar-vos un bon estiu i comunicar-vos que a partir d’ara ja no portaré la coordinació gironina de la Federació Catalana del Voluntariat Social.

Ha estat un bon aprenentatge, i un plaer haver pogut compartir espais i moments valuosos i sobretot ens han unit els valors comuns amb vosaltres. M’emporto la riquesa de les experiències viscudes i el desenvolupament personal davant els reptes que ens hem anat trobant. Això no hauria estat possible sense el vostre suport i la vostra implicació. Em quedo amb la vostra col·laboració sempre a disposició, amb les interaccions que ens fan créixer, amb les vostres contribucions per ajudar a crear un món millor, amb les rialles i les converses compartides. He tingut la sort de poder col·laborar amb persones meravelloses amb un component valuós cap a les necessitats que hi ha en el nostre entorn i hem creat vincles i connexions que perduraran dins meu.

Gràcies per dipositar la confiança en la meva persona, i especialment a l’Associació de Donants de Sang de Girona per haver avalat la meva candidatura. El meu agraïment a totes les persones i entitats amb voluntariat social per contribuir a fer créixer aquest projecte comú de la comunitat gironina. De segur que entre totes plegades haurem realitzat una feina prou significativa, havent generat espais de trobades i d’intercanvi on s’han establert sinergies i col·laboracions interessants.

Vull expressar el meu agraïment a totes i cadascuna de les entitats. He tingut l’oportunitat de conèixer múltiples projectes i col·laborar amb persones compromeses, motivades, amb passió i entusiasme. Ha estat molt enriquidor sumar al vostre costat durant aquest temps per arribar a contribuir en un col·lectiu tan solidari. A cada experiència ha quedat plasmada la importància de l’empatia i la solidaritat. Us vull agrair la vostra implicació i bon fer, ajudant a crear un ambient acollidor i inclusiu, on cada una de les entitats espero que s’hagi sentit escoltada i valorada. Estic segura que la xarxa que hem creat continuarà creixent en el seu treball per millorar les vides de les persones amb més vulnerabilitat.

Aquesta experiència ha reforçat la meva creença en el poder del voluntariat com a motor del canvi social.

El meu compromís amb el voluntariat no s’acaba aquí. En la mesura que em sigui possible seguiré exercint el meu dret a desenvolupar la tasca de voluntariat i continuaré involucrada en les causes que em mouen. Buscaré la manera de promoure la cultura del voluntariat entre les persones i contribuir al canvi positiu que es mereix el nostre entorn. Estic segura que el meu recorregut aquí m’haurà preparat per a nous reptes a la vida.

Em teniu a disposició per facilitar una transició suau per a la nova persona coordinadora i ofereixo el meu ajut en tot el que sigui necessari durant aquest procés. També us facilito el meu correu personal per si voleu continuar el contacte. mgubau@hotmail.com

Vull desitjar-vos el millor per al futur i que la Federació continuï prosperant i creixent al servei de les necessitats socials. Us desitjo tota la sort i un bon camí i espero que el voluntariat segueixi enfortint-se i pugui continuar portant a terme aquests projectes tan valuosos i necessaris, imprescindibles diria jo, en el context actual.

Una vegada més, us agraeixo la vostra GENEROSITAT, en majúscules, en el sentit més ampli de la paraula: generar més del que toca. Gràcies de tot cor.