La FCVS promourà el Voluntariat per la Llengua

El coordinador de la FCVS-Tarragona, Josep Cabrera, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, Santi Pallàs, han signat un conveni de col·laboració conjuntament amb el programa de voluntariat inclusiu VOL.IN. 

La FCVS promourà el Voluntariat per la Llengua (VxL) després de la signatura d’un conveni de col·laboració amb el Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, que va tenir lloc el passat 15 de maig. A l’acte de signatura, en el marc del projecte VOL.IN, van assistir el coordinador territorial a Tarragona, Josep Cabrera, i el president del CNL, Santi Pallàs.

Així doncs, la FCVS incentivarà la participació en el projecte d’inclusió per a persones migrades de Tarragona, tot promovent el voluntariat lingüístic i organitzant conjuntament activitats de difusió de la llengua i la cultura catalanes amb el CNL.

Per la seva banda el Voluntariat per la llengua (VxL), impulsat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha format més de 135.000 parelles lingüístiques des de l’inici del programa l’any 2003.