La FCVS estrena nou vídeo de Grans Actius en el marc del projecte d’ApS ‘Mirades. Veure i viure el voluntariat’

Alumnes de CFGS han elaborat la gravació que difon el programa de voluntariat d’acompanyament a visites mèdiques de persones amb alguna malaltia o en situació de dependència

Un grup d’alumnes de Cicle Formatiu de Gran Superior (CFGS) de l’Escola Superior d’Art i Disseny Deià ha elaborat un vídeo del programa Grans Actius a través del projecte d’Aprenentatge Servei (ApS) ‘Mirades. Veure i viure el voluntariat’ de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

La gravació explica què és, els objectius i l’evolució de Grans Actius, un programa de voluntariat d’acompanyament a visites mèdiques de persones amb alguna malaltia o en situació de dependència. En el vídeo s’apropen imatges del programa i les experiències de les persones voluntàries, juntament amb les declaracions de la tècnica del programa Grans Actius, Noemi Sanmartí.

La FCVS aposta per la metodologia de l’ApS com una eina per apropar el voluntariat al públic més jove des del coneixement i l’experiència en primera persona. Amb el programa ‘Mirades. Veure i viure el voluntariat’ el jovent elabora un vídeo que difon la tasca d’entitats socials de voluntariat i sensibilitza entorn col·lectius vulnerables.

En el curs acadèmic 2020 – 2021 l’alumnat de Formació i Orientació Laboral de CFGS de Videojocs, Realitat Virtual i Animació de l’Escola Superior d’Art i Disseny Deià han participat en aquest projecte d’ApS amb l’elaboració del vídeo de Grans Actius i de les entitats Avismón, Creu Roja, Creu Roja, Nou Horitzó, La Tutela i Integramenet.

Ben aviat podreu veure alguns dels vídeos a la videogaleria de la FCVS.