Fes-te empresa col·laboradora

Comptant amb la  teva col·laboració, a la FCVS  enfortim el voluntariat i  vetllem perquè ocupi el lloc  que li escau dins les causes que impulsen  les entitats socials.

Què pot fer la teva empresa

 1. Patrocini i Jurat del Premi Lluís Martí al Valor Social

El Premi Lluis Martí al Valor Social promou el coneixement i la pràctica de la Responsabilitat Social (RS) entre les nostres entitats. El Premi les apropa a la cultura i a l’activitat empresarial.

 • Pots patrocinar una de les categories del Premi, la catalana o la local. Si ho fas, podràs ser membre del jurat del Premi, que escull la millor bona pràctica anual
 • Pots contribuir al sosteniment de la gestió del Premi
 1. Donació d’estocs

El programa Guanyem-hi! gestiona donacions d‘estocs de material nou o de segona mà, sempre que es trobi en bon estat, per tal que les entitats socials el puguin reaprofitar.

 • Pots donar estocs com ara material d’oficina, mobiliari, ordinadors, impressores, joguines, parament per la llar, entre d’altres
 • Pots contribuir al sosteniment de la gestió del programa
 1. Compra i contractació responsable

El programa El Mercat Social gestiona la venda de productes i la contractació de serveis que realitzen entitats socials.

 • Pots comprar productes per a reunions, tallers, jornades, celebracions i d’altres necessitats de la teva activitat diària. També pots contractar-hi algun servei de pintura, fusteria, bugaderia, jardineria, càtering o d’altres. Tant si hi compres productes, com si hi contractes serveis, estàs promovent un ús ètic del consum i la integració laboral de persones en risc d’exclusió social.
 • Pots contribuir al sosteniment de la gestió del programa

4. Pla de voluntariat d’empresa

 • Si desitges mobilitzar el teu equip de persones treballadores a participar en actuacions de voluntariat al servei de projectes d’entitats socials, el programa t’ofereix assessorament  a mida. Això inclou un diagnòstic previ, l’acompanyament sobre el propi pla de voluntariat, la formació de les persones que s’hi incorporen i l’avaluació final del procés
 • També pots contribuir al sosteniment de la gestió del servei

5. Promoció del voluntariat d’empresa

 • Si la teva empresa vol participar a través d’activitats de voluntariat, a favor de la xarxa d’entitats socials de Catalunya, pots entrar a Voluntariat en un Clic i explicar què pots oferir.
 • També pots entrar a Voluntariat en un Clic i veure les ofertes de voluntariat que han publicat les entitats socials per tal que la teva empresa pugui implicar-s’hi i col·laborar.

6. Patrocini de les nostres cites anuals

 • Pots patrocinar qualsevol dels actes que celebrem anualment a la FCVS com el Dia Internacional del Voluntariat, les activitats i fires que realitzem a cada territori, la Jornada Catalana de Voluntariat i Salut, i d’altres de les nostres cites anuals.

7.- Acreditació de competències en experiència de voluntariat

A través del projecte Vol+  de la FCVS la persona voluntària té l’oportunitat de certificar les competències assolides fent voluntariat.

 • Pots col·laborar en el projecte Vol+ de la FCVS aportant-hi persones expertes del vostre equip de treball per a ser les tutores de les persones voluntàries que volen ser acreditades.

Les persones expertes del vostre equip de treball que s’incorporin com a tutores voluntàries en el projecte Vol+  han de tenir un perfil proper als Recursos Humans i experiència a l’entorn de les competències professionals i habilitats en resolució de conflictes.

La teva empresa vol estar al dia de l’actualitat sobre voluntariat, economia social i RS? Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Contacta amb nosaltres!

Els nostres més de 30 anys d’història avalen la nostra experiència. Moltes organitzacions han confiat en la nostra tasca. Vols ser tu la propera?

Si  ho vols,  posa’t en contacte amb nosaltres. Et respondrem de seguida:

info@voluntaris.cat