Fes-te empresa col·laboradora

 

Comptant amb la  teva col·laboració, a la FCVS  enfortim el voluntariat i  vetllem perquè ocupi el lloc  que li escau dins les causes que impulsen  les entitats socials.

 

Què pot fer la teva empresa

Pots patrocinar qualsevol dels nostres 4 programes:

 

 1. Patrocini i Jurat del Premi Lluís Martí al Valor Social

El Premi Lluis Martí al Valor Social promou el coneixement i la pràctica de la Responsabilitat Social (RS) entre les nostres entitats. El Premi les apropa a la cultura i a l’activitat empresarial.

 • Pots patrocinar una de les categories del Premi, la catalana o la local. Si ho fas, podràs ser membre del jurat del Premi, que escull la millor bona pràctica anual
 • Pots contribuir al sosteniment de la gestió del Premi

 

 1. Donació d’estocs

El programa Guanyem-hi tots! gestiona donacions destocs de material nou o de segona mà, sempre que es trobi en bon estat, per tal que les entitats socials el puguin reaprofitar.

 • Pots donar estocs com ara material d’oficina, mobiliari, ordinadors, impressores, joguines, parament per la llar, entre d’altres
 • Pots contribuir al sosteniment de la gestió del programa

 

 1. Compra i contractació responsable

El programa El Mercat Social gestiona la venda de productes i la contractació de serveis que realitzen entitats socials.

 • Pots comprar productes per a reunions, tallers, jornades, celebracions i d’altres necessitats de la teva activitat diària. També pots contractar-hi algun servei de pintura, fusteria, bugaderia, jardineria, càtering o d’altres.

Tant si hi compres productes, com si hi contractes serveis, estàs promovent un ús ètic del consum i la integració laboral de persones en risc d’exclusió social.

 • Pots contribuir al sosteniment de la gestió del programa

 

 1. Pla de voluntariat d’empresa
 • Si desitges mobilitzar el teu equip de persones treballadores a participar en actuacions de voluntariat al servei de projectes d’entitats socials, el programa t’ofereix assessorament  a mida. Això inclou un diagnòstic previ, l’acompanyament sobre el propi pla de voluntariat, la formació de les persones que s’hi incorporen i l’avaluació final del procés
 • També pots contribuir al sosteniment de la gestió del servei

 

Contacta amb nosaltres!

Els nostres més de 30 anys d’història avalen la nostra experiència. Moltes organitzacions han confiat en la nostra tasca. Vols ser tu la propera?

Si  ho vols,  posa’t en contacte amb nosaltres. Et respondrem de seguida:

info@voluntaris.cat