El voluntariat d’empresa, la nova millora en la borsa d’ofertes de Voluntaris.cat

La Federació Catalana de Voluntariat Social enforteix l’apartat de col·laboració entre entitats i empreses per motivar la voluntat de transformar la societat mitjançant el voluntariat.

La borsa de ‘Voluntariat en un clic’, ara més intuïtiva també per a empreses i entitats que vulguin fer sinèrgies. Voluntaris.cat ha apostat d’aquesta manera per fomentar la participació del teixit empresarial i per establir ponts i sinèrgies amb la xarxa d’entitats a través d’un nou espai a la borsa de voluntariat. Amb aquesta millora, a l’apartat Vol.Cor (Voluntariat d’Empresa) s’implementa un nou canvi per fer que la interacció entre les entitats i les empreses sigui més fàcil, àgil i eficaç.

D’una banda, les entitats podran a més de publicar ofertes de voluntariat específiques per a empresa, veure les ofertes de les empreses per poder sol·licitar la seva participació a través d’accions voluntàries. D’altra banda, les empreses ara també podran publicar la disponibilitat dels seus treballadors i treballadores per participar en projectes de voluntariat i veure quines ofertes ja estan disponibles a l’apartat Vol.Cor del web www.voluntariatenunclic.cat.

D’aquesta manera, la Federació Catalana de Voluntariat Social aposta per la motivació de les persones treballadores de les empreses per treballar en xarxa amb les entitats socials. La borsa ‘Voluntariat en un clic’, en aquesta línia, manté a més el seu disseny per donar visibilitat als tres apartats habituals: Volcat (voluntariat per a tothom), Voljove (voluntariat 16-18 anys) i Volcor (voluntariat d’empreses).

Sóc una empresa i no tinc pla de voluntariat

A la borsa de voluntariat, ara les empreses també podran sol·licitar assessorament per impulsar el seu pla de voluntariat. En el cas que no en tinguin, podran contactar a l’adreça responsabilitatsocial@voluntaris.cat per poder rebre l’assessorament necessari i poder-lo elaborar.

Per a més informació, cal entrar directament al web www.voluntariatenunclic.cat.