El 26 d’abril comença la campanya del Balanç Social 2023

Es realitzarà una sessió informativa per a les entitats federades de la FCVS el 10 de maig

Aquest any la Xarxa d’Economia Solidària (XES) segueix impulsant el Balanç Social, l’eina que posen a disposició de l’Economia Social i Solidària (ESS) per recollir i mesurar aspectes del dia a dia de les organitzacions des de 5 eixos temàtics: l’economia i la política de lucre, l’equitat i la democràcia, la sostenibilitat ambiental, el compromís social i la cooperació i la qualitat laboral.

La campanya de recollida de dades es farà del 26 d’abril al 14 de juliol i està oberta a tota organització de l’ESS que tingui activitat econòmica, sigui sòcia de la XES o no.

Des de la Comissió de Balanç Social segueixen apostant per dues modalitats, perquè cada entitat pugui fer la que s’adapta més al seu context, i d’un contingut molt similar a campanyes anteriors però amb una revisió del bloc ambiental perquè aquelles entitats que no tenen centre de treball el puguin respondre.

Es pot consultar tota la informació sobre la campanya d’enguany a la seva web específica i s se seguirà uilitzant l’aplicatiu Ensenya el cor.

A més, quan comenci la campanya s’oferiran una sèrie de sessions informatives per explicar en què consisteix el Balanç Social i com respondre’l:

Obriu agendes i reserveu-vos les dates!