Sessions informatives sobre voluntariat

La FCVS organitza trobades adreçades a les persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat social.

Amb l’objectiu d’apropar el voluntariat a les persones que volen ser voluntàries, la FCVS ha organitzat sis sessions informatives que es desenvoluparan durant el primer i segon trimestre d’aquest any.

En aquestes trobades, els assistents podran conèixer què és el voluntariat social, com es pot col·laborar en una entitat, per a qui es fa i quines accions es poden dur a terme.

Dates, lloc i inscripció

Les sessions formatives es portaran a terme en les següents dates:

  • Dilluns  30 de gener a les 10 h
  • Dilluns   27 de febrer a les 10 h
  • Dilluns  27 de març a les 10 h
  • Dilluns 24 d’abril a les 10 h
  • Dilluns 29 de maig a les 10 h
  • Dilluns 26 de juny a les 10 h

 

El lloc on es desenvoluparan les trobades és  la seu de la FCVS (C. Grassot 3, planta baixa. Sala de formació) i tindran una durada aproximada d’una hora.

Les sessions són gratuïtes però per motius d’aforament es prega prèvia inscripció via telefònica al 93 314 19 00 o per correu electrònic a progames@voluntaris.cat o barcelona@voluntaris.cat (indicant com a motiu “Sessió Informativa” i el dia escollit per fer-la).

Assessorament personalitzat

Per tal d’ajudar a trobar una entitat on col·laborar, la FCVS oferirà a tots els assistents un assessorament personalitzat que es portarà a terme posteriorment a la sessió informativa. En aquest sentit, les persones que estiguin interessades hauràn de concertar cita prèvia a través del telèfon 93 314 19 00 o via correu electrònic a voluntaris@voluntaris.cat.