Yamuna estrena el documental “Tantara”

La projecció es farà el dissabte 8 d’octubre a les 20:00h als Cinemes Girona de Barcelona i comptarà amb la presència de diferents personalitats. 

Yamuna ONGD i Nosotros Films presentaran el llargmetratge documental “Tantara”, dirigit per Sergi Sandúa, el proper dissabte 8 d’octubre a les 20:00h.

La projecció es farà als Cinemes Girona i comptarà amb la presència dels actors i humoristes Sílvia Abril i Andreu Buenafuente. D’altra banda, també hi assistirà el cònsol de Madagascar a Barcelona, Jordi Campins, i altres personalitats.

L’argument

silvia-abril-buenafuente_gallery_aEl film, d’una durada de 70 minuts i gravat a Madagascar, tracta la situació social del país. A partir del relat d’una viatgera, es dóna a còneixer la complicada realitat d’un dels països més pobres del món, així com també la tasca de l’ONGD Yamuna a partir d’informació, dades, però també reflexió i impressions personals de la pròpia narradora.

Gravat en gran part a les localitats d’Antananarivo, Vontovorona i Morondava, el documental ens permet descobrir una terra plena de contrastos, desconeguda pel gran públic.

El documental ha estat possible gràcies a la iniciativa Verkami. El projecte es va presentar en motiu del desè aniversari de l’ONGD per tal de difondre les activitats de l’entitat a Madagascar, un país on el 32% dels nens d’entre 5 i 15 anys treballen per sobreviure, on el 35% de la població pateix malnutrició i només el 18% dels nens i nenes poden ser vacunats.

Com aconseguir l’entrada?

L’entrada consisteix en un donatiu de 3 euros i, per tal d’obtenir-la, és necessari confirmar l’assistència via correu electrònic. Després de la projecció, tots els espectadors podran gaudir d’una copa de cava o de vi blanc gràcies a l’aportació de Freixenet. Anima’t, no hi pots faltar!

Font: xarxanet.org.

TANTARA – OFICIAL TRAILER #3 from Sergi Sandúa (nosotrosfilms) on Vimeo.