XXIII Gran Festa del Cor al Tibidabo

El dissabte 30 de setembre, el Parc d’Atraccions Tibidabo acollirà, un any més, la Gran Festa en suport als infants i joves amb problemes de cor de naixement.

Sota la organització d’Aacic corAvant, la iniciativa arriba enguany a la 23ena edicióBatukadagegantsexhibició de dansa, l’enlairament de cors solidaris i tallers. Un gran dia per poder gaudir d’atraccions, diversió i molta solidaritat.

La festa, que comptarà amb la col·laboració de prop de 140 persones voluntàries, vol fer prendre consciència als participants de la importància que té conèixer el funcionament del propi cor i cos.

D’altra banda, torna el concurs de fotos a través de Facebook, Twitter i Instagram. Totes les persones que hi participin han de mostrar com viuen la Gran Festa penjant fotografies amb l’etiqueta #granfestadelcor. La fotografia més votada serà la guanyadora i s’emportarà una entrada doble per a la 24a Gran Festa del Cor. A més, els i les assistents també podran gaudir del Photocall de la Gran Festa del Cor, on tothom qui ho vulgui es podrà fer una fotografia dins d’un marc i aquestes es publicaran a un àlbum del Facebook de l’AACIC CorAvant.

La novetat: un pai pai solidari en forma de cor

Un cor vermell que servirà per retre homenatge a tots els infants i joves que estan hospitalitzats i els que han mort durant el darrer any. La festa recuperarà el moment més solemne a l’acte central, quan després del redoble de Batukada, tothom aixecarà el cor que trobarà dins de la bossa solidària i cridarà “Aixequem el nostre cor per elles i ells”.

Vull assistir a aquest gran gest solidari!

Aquelles persones que estiguin interessades en participar de la festa, han de pujar al Tibidabo el proper 30 de setembre i demanar l’entrada solidària a les taquilles del Parc. Fins a 16 anys l’entrada té un cost de 6 euros i a partir de 17 anys el cost és de 26 euros (inclou el cor solidari i l’entrada al parc d’atraccions). Els beneficis de l’entrada solidària es destinaran als serveis i projectes d’atenció directa que l’AACIC duu a terme amb les persones amb cardiopatia congènita i les seves famílies.

Font: xarxanet.org