Webinar: El paper de les xarxes de suport després de la COVID-19

La FCVS organitza una formació en línia el pròxim 21 de maig per reflexionar sobre el protagonisme de les xarxes durant la crisi i de com acompanyar-les en endavant

Davant la situació d’emergència sanitària i social viscuda darrerament, la solidaritat veïnal s’ha fet palesa a l’hora de tenir cura de la comunitat i especialment de les persones més vulnerables. El voluntariat ha estat una peça clau durant la crisi, des del qual molta gent ha reforçat xarxes de suport mutu formades per persones que han estat actuant de manera voluntària en benefici de les altres.

El moviment que han generat aquestes xarxes no finalitzarà quan posem punt i final al confinament. Moltes d’elles, de fet, ja existien abans d’aquest període.

Per tal de reflexionar sobre el protagonisme d’aquestes xarxes durant la crisi i de com acompanyar-les en endavant, des de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitzem la formació en línia ‘El paper de les xarxes de suport després de la COVID-19’ el pròxim dijous 21 de maig de 10 a 11.30 h.

Durant la sessió reflexionarem sobre la proximitat i les diferències entre les xarxes i el voluntariat, contextualitzarem l’actualitat de l’associacionisme i el voluntariat a Catalunya, i presentarem diferents serveis de la FCVS que els poden permetre enfortir-se com a xarxes.

Comptarem amb intervencions de responsables de diferents programes de la FCVS i amb la participació de la Cooperativa Arç d’Assegurances, que aproparà els conceptes més destacables de l’assegurança ètica per a les persones voluntàries.

La formació serà gratuïta i és necessària la inscripció prèvia. Una vegada t’hi hagis inscrit et farem arribar l’enllaç perquè puguis accedir al webinar.