Vols saber com elaborar i aplicar el pla de voluntariat de la teva entitat?

El proper 1 d’octubre la Xarxa per a la Conservació de la Natura organitza un webinar per donar resposta als dubtes habituals amb els que pot trobar-se una entitat ambiental. La FCVS, a través de la seva experiència, guiarà la sessió de la mà de dues experiències pràctiques d’entitats socials.

El proper 1 d’octubre de 2019 la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) organitza una jornada en format webinar, una conferència on-line on tothom pot connectar-se des d’on vulgui, i participar-hi fent preguntes o comentaris a través del xat.

La jornada vol donar resposta als dubtes habituals amb els que pot trobar-se una entitat ambiental a l’hora d’elaborar el seu pla de voluntariat i de posar-lo en funcionament.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), amb anys d’experiència en l’acompanyament i assessorament a entitats per a l’elaboració dels seus plans de voluntariat, guiarà la sessió per tal de desgranar i conèixer en profunditat totes les parts del pla i del cicle del voluntariat, de la mà de dues experiències practiques amb entitats com l’Associació Hàbitats i la Fundació Catalunya la Pedrera.

El webinar comptarà amb:

  • Esther Prats – Tècnica de Barcelona de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)
  • Susanna Izquierdo – Tècnica de la Fundació Catalunya la Pedrera
  • Estela Anglada – Tècnica de projectes i gestió de l’Associació Hàbitats

Data: 1 d’octubre de 2019

Hora: de 10h a 13h.

El webinar tindrà lloc a través de la plataforma ‘Zoom’. Per poder participar és necessària inscripció prèvia a través d’aquest formulari.