Vols guanyar un ram de roses solidàries el dia de Sant Jordi? Participa en el nou sorteig d’El Mercat Social!

Les roses de la Fundació Jubert Figueras contribueixen a allotjar famílies de malalts que s’han de desplaçar a Barcelona per motius mèdics

T’agradaria enviar un ram de roses a la persona que estimes el 23 d’abril? Voluntaris.cat i la Fundació Jubert Figueras t’ho posen fàcil perquè aquest Sant Jordi visquis un dia molt especial i solidari participant en el nou sorteig que El Mercat Social ha engegat a través de Facebook.

El premi és un ram, format per 10 roses vermelles, que s’enviarà el pròxim 23 d’abril on la persona guanyadora indiqui dins la zona geogràfica de Catalunya. Les roses de la Fundació Jubert Figueras contribueixen al finançament de l’entitat que allotja a les famílies dels malalts que s’han de desplaçar a Barcelona per ser tractats a un hospital de referència. Regalant aquesta rosa es participa i s’és co-protagonista de les històries de les famílies que l’entitat acull.

Si vols participar en el sorteig només cal que segueixis el perfil de Facebook d’El Mercat Social i el de la Fundació Jubert Figueras i etiquetis a dues amistats a qui li enviaries el ram. Es pot participar fins al 15 d’abril de 2019 a les 13.00 h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través del Facebook.

El Mercat Social

El Mercat Social és una plataforma de caràcter social que permet la difusió i compra en línia de productes i serveis d’entitats. És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social (link)que compta amb prop de 35 entitats que treballen col·laborativament per promoure i difondre la compra social i el consum responsable.

Fundació Jubert Figueras

La Fundació Jubert Figueras pretén millorar la qualitat de vida de les famílies de malalts, amb pocs recursos econòmics, que es veuen obligades a desplaçar-se lluny del seu domicili habitual, a causa d’una malaltia greu, per un ingrés hospitalari o per un tractament que requereix al pacient viure prop de l’hospital.

Encara no hi has participat? Entra a Facebook i… que la sort t’acompanyi!

Ja pots consultar les bases del sorteig.