Vols fer voluntariat per a la campanya ‘La ceba que fa riure’?

Les persones voluntàries hauran d’explicar i engrescar als consumidors a comprar malles de ceba solidàries als supermercats Condis els propers 4 i 5 de novembre

Els dies 4 i 5 de novembre, Pallapupas tornarà a ser beneficiària de la campanya solidària que promou la cadena de supermercats Condis, on durant dos dies posa a la venda un producte fresc i tota la recaptació va íntegrament a l’entitat seleccionada que, per tercer any, torna a ser Pallapupas. Hi haurà milers de malles amb cebes solidàries que, un cop venudes, permetran que l’entitat pugui seguir omplint de somriures els hospitals.

Per poder dur a terme la campanya ‘La ceba que fa riure’ és necessària la col·laboració de persones voluntàries perquè expliquin i engresquin als consumidors. Cal que siguin persones majors de 16 anys, que puguin cobrir els supermercats que hi ha arreu de Catalunya. S’han creat dos torns, matí i tarda, i és necessari un màxim de 3 persones per franja i establiment. Totes les persones tindran cobertura amb una assegurança específica que s’ha contractat.

Passes a seguir

  • Tria data, torn i establiment
  • Omple el formulari de registre*
  • Espera el correu de confirmació
  • Reserva’t el dia!