Vols fer voluntariat amb jovent migrant no acompanyat?

El projecte Acull de l’Associació Punt de Referència organitza una sessió informativa el 12 de juny per presentar la quinzena edició. 

L’Associació Punt de Referència cerca voluntariat per a l’acollida a la llar de jovent migrant no acompanyat. El proper dijous 12 de juny, l’entitat inicia la quinzena edició del projecte Acull amb la sessió informativa ‘Benvingudes a casa‘ que tindrà lloc a les 18h. En aquesta sessió, s’obriran les portes a totes les persones interessades per participar en el projecte d’acollida.

L’objectiu d’Acull és oferir una llar i una xarxa de suport a una persona jove (de 18 a 21 anys) sense referents familiars propers al territori. Amb una durada de 9 mesos, és una oportunitat de convivència que a més aporta un acompanyament idoni per a joves amb dificultats d’emancipació al territori d’arribada, tant emocional com educatiu.

El projecte compta amb l’acompanyament d’una professional, que té cura i supervisa la relació entre el voluntariat i el jovent. La sessió informativa que organitza Punt de Referència també inclourà el relat de voluntariat en anteriors edicions. L’espai de la sessió serà al c/Sant Antoni Abat, 10, 2n pis. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a voluntariat@puntdereferencia.org.