Vols fer voluntariat al Casal d’Estiu Esquitx?

Es busquen persones que vulguin compartir moments de joc i activitats amb infància en situació de vulnerabilitat

Arriba el bon temps i a l’Associació Esquitx ho tenen tot preparat perquè aquest estiu sigui el més divertit i animat per a la infància que vindrà al Casal d’Estiu. Per això, fan una crida de voluntariat per animar a tothom que ho vulgui a formar part d’aquesta experiència i compartir amb la canalla moments de joc i activitats.

El Casal es durà a terme del 25 de juny al 13 de juliol de 10 h a 15.30 h  cada dia. En total, es comptarà amb 65 nens i nenes dividits en quatre grups segons l’edat compreses entre 6 i 14 anys. És infància en situació de vulnerabilitat del Casc Antic  de Barcelona, concretament dels barris de St Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Molta d’aquesta canalla està esperant el Casal d’Estiu amb candeletes tot el curs. Fem que l’espera hagi valgut la pena! L’Associació Esquitx busca  persones amb experiència amb infància en activitats de temps lliure, reforç escolars, tallers i amb capacitat d’empatia i treball en equip. Qui estigui interessat pot contactar amb al telèfon 933101157 o via mail esquitx@esquitx.org.