Vine a conèixer les possibilitats de voluntariat de Sant Andreu del Palomar

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una trobada per incentivar el voluntariat al barri i presentar el projecte Grans Actius 

Els veïns i veïnes de Sant Andreu del Palomar que vulguin conèixer totes les opcions de voluntariat social que ofereix el barri, tenen una cita el pròxim 17 de gener a la xerrada “Fes comunitat, fes voluntariat”.  A la trobada, que ha organitzat la Federació Catalana de Voluntariat Social juntament amb l’ateneu L’Harmonia, també es donarà a conèixer Grans Actius, un programa de voluntariat que s’està implantant al barri.

Durant una hora s’aproparà als assistents les diferents possibilitats de voluntariat que es poden desenvolupar a Sant Andreu. En aquest sentit, es posarà sobre la taula els tipus d’accions voluntàries que es poden fer, on trobar ofertes de voluntariat, el temps i dedicació que cal emprar-hi o quines entitats socials hi ha al barri.

A la sessió també es presentarà el projecte Grans Actius, un programa de voluntariat que ofereix un servei d’acompanyament de persones amb malalties cròniques, dependència o amb alguna discapacitat, a visites mèdiques. Aquest projecte s’està implementant al CAP Casernes i al Centre de Salut Mental d’Adults Sant Andreu – Casernes Salut Isabel Roig-Casernes de Sant Andreu, i és per això que ja s’està fent una cerca de persones voluntàries que vulguin implicar-s’hi.

Si tens més de 18 anys i vols fer voluntariat a Sant Andreu del Palomar, t’esperem el pròxim 17 de gener ales 18 h a l’aula 21 de l’Ateneu L’Harmonia (C. de Sant Adrià, 20).