VIII Foro Iberoamericano “Haciendo Política Juntos”

Durant les jornades s’abordaran tres temàtiques fonamentals com són la participació, l’educació i el treball, que representen alguns dels principals reptes que tenen els joves per davant.

Barcelona i Madrid acolliran la VIII edició del Foro Iberoamericano “Haciendo Política Juntos”, que organitzen La Liga Iberoamericana, la Secretaria General Iberoamericana i Fundesplai del 2 al 7 de maig i que portarà per lema “Les joventuts avui i els seus reptes de futur: treball, participació i educació”. La jornada serà un espai de diàleg per a la incidència en les polítiques públiques de la regió iberoamericana, així com per visibilitzar programes, projectes, experiències i polítiques d’èxit en relació als reptes de futur de la joventut: treball, participació i educació.

En total, es preveu que participin més de 500 persones de 15 països entre joves, representants d’entitats socials, administracions públiques i empreses, que participaran en debats, taules de treball i conferències.

La part central de les jornades es desenvoluparà el dimecres 3 i dijous 4 de maig al CosmoCaixa de Barcelona; i divendres 5 de maig a la Casa Amèrica de Madrid. La cloenda serà el diumenge 7 de maig a la Festa Esplai al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Per tal d’assistir al Foro Iberoamericano caldrà formalitzar la inscripció al següent enllaç.

Descarrega’t el programa aqui.