VIII Fira d’Entitats de Voluntariat Social de Lleida

La FCVS organitza la trobada d’entitats per tal que la ciutadania pugui conèixer el treball que aquestes realitzen al territori i el poder transformador del voluntariat

La FCVS organitza la Fira d’Entitats de Voluntariat Social a Lleida el pròxim 6 d’abril al carrer Major. Aquesta trobada, que enguany celebra la seva 8a edició, vol apropar a la ciutadania la tasca que realitzen prop de 30 entitats socials del territori i sensibilitzar a la ciutadania del paper fonamental que té el voluntariat per tal que aquestes puguin continuar desenvolupant la seva activitat.

La Fira pretén mostrar que ser voluntari dona fruits, i que el voluntariat és un element clau per transformar la societat. Es pretén així que totes les persones que no tinguin experiència o coneixement del món del voluntariat social, tinguin l’oportunitat de conèixer de ben a prop els projectes de les entitats i puguin col·laborar-hi.

La Jornada, que comprendrà diferents activitats, es durà a terme al carrer Major de Lleida, davant de la Catedral, de les 10 h a 20.30 h. Al matí, els alumnes de l’Institut Lladonossa animaran la Fira amb un panell interactiu sobre el voluntariat. A la tarda, l’alumnat de 4t d’ESO i del Cicle Formatiu d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut Ronda realitzaran diverses activitats i tallers amb l’objectiu de donar a conèixer els valors del voluntariat. També tindrà lloc l’actuació musical de la banda del Col·legi Episcopal, un berenar popular, i es clourà amb els Castellers de Lleida.

Entitats participants

Captura de pantalla 2018-03-27 a les 11.17.01La Fira comptarà amb la participació de les següents entitats: Fundació Verge Blanca, Càritas Diocesana, Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida, Sant Joan de Déu,  AMILL, Associació de Caritat de Sant Vicenç de Pauls, AFANOC, Fundació Catalunya La Pedrera, , Creu Roja, Alzheimer Lleida, Arrels Sant Ignasi, Salut Mental Ponent, , Antisida, Fundació Renal Jaume Arno, Banc d’Aliments, Amics de la Gent Gran, Fes Salut, Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya Contra el Càncer, Fundació Ilersis, Vida Nueva Lleida, Fes Salut, Fundació Jericó, Som Fundació i la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Ja et pots descarregar el cartell.