Una poma per donar vida a les persones afectades d’esclerosi múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple i els supermercats Condis s’uneixen un any més en una nova edició de la campanya “Una poma per la vida”, que tindrà lloc els dies 2 i 3 d’octubre.

A Catalunya són moltes les persones que pateixen Esclerosi Múltiple. Tot i que en els darrers anys s’han fet avenços per millorar la seva qualitat de vida, encara queda molt camí per recórrer. És per aquest motiu, que la Fundació Esclerosi Múltiple s’uneix una vegada més amb els supermercats Condis en una nova edició de la campanya Una poma per la Vida.

La campanya consisteix en vendre pomes solidàries a 1,50 euros amb l’objectiu de recaptar fons per seguir investigant i millorant la qualitat de vida de les persones afectades i a la vegada, sensibilitzar la societat sobre aquesta malaltia que afecta majoritàriament a persones joves.

Concretament, els dies 2 i 3 d’octubre, més de 500 voluntaris/es es distribuiran pels supermercats Condis per informar sobre l’esclerosi múltiple i la seva problemàtica, repartir fulletons, adhesius i animar a la clientela a comprar una poma solidària, amb un preu simbòlic de 1,50€ que es pagarà a caixa i que anirà directament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Voleu participar com a voluntaris/es?

Si esteu interessats en fer voluntariat i ajudar a fer realitat aquesta campanya només heu d’omplir aquest formulari o posar-vos en contacte amb el següent correu electrònic: msancho@fem.es. Des de la FEM es posaran en contacte amb vosaltres per assignar-vos un supermercat i facilitar-vos la informació necessària.

La Fundació Esclerosi Múltiple treballa, des de fa anys, per millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple i donar suport als seus familiars; però també dediquen els seus esforços a la integració laboral, a la detecció precoç, i la investigació.

Font: Xarxanet.org