Tornem a la V Fira d’Economia Solidària amb El Mercat Social

T’esperem a l’estand per a puguis veure i comprar regals solidaris i guanyar una fantàstica bossa Alma

El Mercat Social torna un any més a la Fira d’Economia Solidària (FESC), que se celebrarà el proper 21, 22 i 23 d’octubre, per tal d’apropar  els productes i serveis solidaris que ofereix en línia a totes les persones que s’apropin al seu estand.

Qui visiti El Mercat Social de Voluntaris.cat a la FESC descobrirà idees per fer regals amb gran valor. S’hi poden trobar productes d’alimentació, bosses, complements, bijuteria… Tots articles de qualitat elaborats de manera artesanal per usuaris d’entitats socials. A més, també es coneixeran  els serveis que ofereix El Mercat Social com ara càtering, mobiliari a mida, detalls per a celebracions…

Sorteig

Com a novetat d’aquest any se celebrarà el sorteig d’una bossa Alma (model texà) entre els qui omplin la butlleta de participació que trobaran a l’estand d’El Mercat Social. Les bosses Alma estan elaborades artesanalment amb sacs de cafè reciclat pel Grup Èxit i contribueixen a donar feina a persones amb discapacitat i/o enfermetat mental i en risc d’exclusió.

Al sorteig s’hi podrà participar des del dia 22 fins al 23 d’octubre a les 12:45h. El sorteig es portarà a terme a les 13h, moment en què s’anunciarà el guanyador o guanyadora.

bossaalma

El Mercat Social

A El Mercat Social de Voluntaris.cat s’hi poden trobar més de 25 causes perquè les compres siguin solidàries i originals. Vine a l’estand d’El Mercat Social i viu un cap de setmana per gaudir d’una altra economia.

T’hi esperem!

Consulta les bases per participar al sorteig i guanya!

Font: Xarxanet.org