Tornem a la Fira de Consum Responsable i de l’Economia Social de Nadal

El Mercat Social us espera a la Plaça Catalunya per gaudir amb tota la família dels jocs i puzles de l’Associació Ajudam-Predegent

La Fira de Consum Responsable i de l’Economia Social de Nadal torna a trepitjar fort a Barcelona amb l’objectiu d’impulsar l’economia de proximitat i mostrar com és possible consumir de manera sostenible durant tot l’any. Per això, El Mercat Social de Voluntaris.cat torna a ser-hi present amb una activitat que ha organitzat amb l’Associació Ajudam-Predegent per treballar la memòria de tota la família amb puzles i el joc el Tast del Record.

L’activitat d’El Mercat Social tindrà lloc a l’Espai Consciència de la Plaça Catalunya el divendres 29 de desembre de 12 a 13 h.

A la Fira també podreu comptar amb més de quaranta actes a i 44 parades en què es donaran a conèixer prop d’una seixantena de projectes, entitats i empreses. Entre elles destaquem algunes entitats que formen part d’El Mercat Social i que hi seran presents mostrant i venent els seus productes:

-Alimentació ecològica de l‘Horta de Santa Clara – Mansol: patés, confitures, olis…

-Neules i galetes d’Ared-Salta

-Vins, olis… de l’Olivera

-Galetes i arrugats d’El Rosal

-Bijuteria i decoració feta a mà de l’associació ArtIntegrat

Aprofita per passejar, gaudir i comprar allà mateix! La Fira estarà oberta del 22 de desembre al 4 de gener de 10 h a 21 h i  només tancarà els dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener.

Ja et pots descarregar el programa complert!