Torna l’Escola d’Estiu del Voluntariat

Ja estan obertes les inscripcions als cursos que organitza la FCVS

Un any més el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies organitza l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV) amb la col·laboració de les escoles de formació del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, i altres entitats especialitzades.

Amb una oferta de més de 40 cursos de formació totalment gratuïts i concentrats en dos caps de setmana (un al juliol i un al setembre), l’EEV es configura com un espai que vol aportar coneixements i competències a les persones implicades en les entitats de voluntariat i en el món associatiu.

Enguany, la Federació Catalana de Voluntariat Social i la nostra escola de formació tornem a impartir diversos cursos de formació orientats a promoure el voluntariat entre la ciutadania (amb dos cursos d’Iniciació al voluntariat a Tarragona i a Tortosa el 16 i 17 de setembre) i dotar d’eines i recursos a les persones responsables de voluntariat (amb el curs Eines per a la gestió del voluntariat a Barcelona l’1 i 2 de juliol). Podeu consultar la nostra oferta de cursos per l’Escola d’Estiu al nostre web.

Des de la Federació Catalana de Voluntariat Social animem a voluntaris i entitats federades a participar a l’Escola d’Estiu del Voluntariat i seguir formant a les persones perquè millorin la seva tasca i fem créixer el voluntariat en quantitat i en qualitat.