Torna la Gran Festa del Cor en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita

L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania sobre les repercussions de viure amb una cardiopatia congènita, així com també reconèixer la tasca de l’AACIC CorAvant.

Torna la Gran Festa del Cor en la seva 22a edició. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Cardiopaties Congènites CorAvant (AACIC) se celebrarà el 15 d’octubre al Parc d’Atraccions Tibidabo.

Enguany, l’acte serà presentat per la ballarina i coreògrafa, Helena Canadell, i el presentador del TN de TV3, Carles Prats.

L’objectiu

Sota el lema “El cor ens demana festa, viu-la!”, la Gran Festa del Cor té un doble objectiu. Per una banda, donar a conèixer la realitat dels joves que tenen problemes al cor i, de l’altra, recaptar fons per garantir la continuïtat i la qualitat dels projectes i serveis que l’ACCIC CorAvant ofereix a les persones amb aquesta cardiopatia, a les seves famílies i als professionals que hi intervenen al llarg de les seves vides.

cartell-gran-festa-del-cor_2016Les activitats

La jornada, adreçada a tota la família, farà que petits i grans gaudeixin d’un dissabte ple d’activitats i festa. L’acte central d’enguany serà un homenatge a la tasca de l’entitat en temes internacionals i d’investigació, centrant-se sobretot en la feina que s’està fent actualment als camps de refugiats a Grècia.

L’esdeveniment també comptarà amb la presència dels ballarins i ballarines de l’Escola de Dansa Mònica Escribà, que protagonitzaran un espectacle ambientat amb la pel·lícula Frozen de Disney.

Al final de la celebració, com en cada edició, hi haurà un moment emotiu d’enlairament de bombolles de sabó per recordar tots els infants i joves que han perdut la vida durant l’any i per tots aquells que estan hospitalitzats.

Com aconseguir l’entrada solidària?

Les entrades solidàries es podran adquirir el mateix 15 d’octubre al Parc d’Atraccions Tibidabo. Aquestes tindran un cost de 6 euros per als menors de 16 anys i de 26 euros a partir dels 17 anys. Els tiquets inclouen l’accés lliure al parc d’atraccions i el mocador solidari de record.

Font: xarxanet.org.