‘Tens mil raons per moure’t. Implica’t!’, la nova campanya de la FCVS per promoure el voluntariat jove

La iniciativa fomenta la participació de persones joves en la xarxa d’entitats de voluntariat social

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) vol que la força transformadora del voluntariat arribi a totes les edats. Per això, ha posat en marxa la campanya ‘Tens mil raons per moure’t. Implica’t!’ amb l’objectiu de fomentar la participació de les persones joves en accions de voluntariat.

La iniciativa s’emmarca en un projecte que pretén promoure la implicació de joves com a voluntàries i voluntaris de la xarxa d’entitats, així com  recolzar el treball d’aquestes organitzacions per acollir perfils, formar-los i que participin.

A més de la campanya, la FCVS compta amb un conjunt d’accions. Per una banda, s’organitzaran tres sessions de networking en xarxa per treballar la gestió del voluntariat jove amb entitats expertes. La finalitat és conèixer la seva experiència i metodologia de treball en l’actual context de  postpandèmia.  

Per l’altra, s’estan portant a terme assessoraments i sessions informatives de voluntariat als Punts d’Informació Juvenil de la Barcelona i a la FCVS, així com formacions per aquelles persones que volen inciar-se en el món del voluntariat.

La campanya ‘Tens mil raons per moure’t. Implica’t!’ seguirà amb més novetats, ja pots seguir-nos a les xarxes (Facebook, Twitter i Instragram) on també hi trobaràs les darreres ofertes de voluntariat que han publicat les entitats a la borsa Voluntariatenunclic.cat!