Tens més de 55 anys i t’agrada escriure?

Arriba la 30a edició de la convocatòria ‘Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen’

El projecte intergeneracional ‘Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen’ de l’Associació Nou Horitzó celebra la seva 30a edició. Novament, s’obre la convocatòria perquè  les persones majors de 55 anys escriguin un conte dirigit a infants d’entre 6 i 12 anys.

El Jurat de Contes de l’entitat seleccionarà sis contes, els quals podran ser llegits per la seva autora o autor en una de les sis escoles participants -una d’elles escola especial-. Els infants faran un dibuix del conte llegit a la classe i el Jurat de Dibuixos seleccionarà un per il·lustrar cada conte, dos per a la portada i contraportada, i un més per a l’anunci de la propera convocatòria.

En acabar la convocatòria se celebra una gran Festa de Cloenda amb totes les persones participants on es lliurarà el llibre que recull tot els contes i dibuixos seleccionats.

Com enviar el conte

El conte s’ha d’enviar abans del 19 de desembre de 2022 per correu ordinari a l’Associació Nou Horitzó (C. de l’Art, baixos. 08041 Barcelona) o per mail a nouhoritzo@nouhoritzo.cat.

Bases de participació

  1. Poden participar les persones majors de 55 anys que hagin escrit un conte original dirigit a infants de 6 a 12 anys
  2. El conte pot ser escrit en català o castellà
  3. El conte no pot superar 4 fulls DIN-4 i es pot escriure a ordinador o a mà

El conte ha d’incloure les següents dades:

  • Títol del conte
  • Nom, cognoms i edat
  • Telèfon i adreça de contacte
  • Indicar com ha rebut la convocatòria