Suma’t al Dia Internacional del Voluntariat a Tarragona!

‘El voluntariat i la transformació social’ serà el leit-motiv d’una jornada festiva per reconèixer la tasca de les persones voluntàries amb les entitats de les comarques tarragonines

Arriba la segona celebració del Dia Internacional del Voluntariat del 2019 (DIV), aquesta vegada, a Tarragona. L’acte central tindrà lloc el 4 de desembre d’11 a 13h a l’Institut Municipal d’Educació (IMET) de l’Ajuntament de Tarragona, on Voluntaris.cat i l’Oficina de Compromís Social de la Universitat Rovira i Virgili han organitzat diverses activitats com la lectura d’un manifest, testimonis i experiències de voluntariat, un teatre improvisat a càrrec d’ImproAcatomba i un refrigeri final.

El DIV a Tarragona tindrà com a missatge principal ‘El voluntariat i la transformació social’, un leit-motiv que vol reforçar el paper dels voluntaris i voluntàries que donen suport a les entitats socials de les comarques tarragonines. Prèviament a l’acte central, se celebraran també diferents activitats prèvies. Les activitats seran les següents:

· Presentació de resultats del projecte de voluntariat i immigració Vol.in

Sala de Graus del Campus Catalunya, a la Universitat Rovira i Virgili

27 de novembre (10 a 11h)

· Exposició ‘Es porta a dins’ a càrrec de Voluntaris.cat

CRAI Campus Catalunya, a la Universitat Rovira i Virgili

Del 27 de novembre al 9 de desembre

Inscripcions

Les inscripcions per assistir a la celebració del Dia Internacional del Voluntariat es poden fer a través d’aquest formulari.

Ja et pots descarregar el cartell/programa