Strenes proposa donacions de dos euros a la FCVS amb la compra d’entrades

El festival gironí recapta fons que donarà a un projecte d’una entitat social de la FCVS de les comarques gironines.

El Festival Strenes reprèn la col·laboració amb la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) de les comarques gironines amb el Premi Strenes, que serà atorgat a un projecte d’una entitat social de la demarcació.

El Festival Strenes proposa als espectadors que donin dos euros per la compra de cada entrada del concert a la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) de les comarques gironines. Aquests diners serviran per finançar un projecte d’alguna entitat social de Girona, i serà entregat a través del Premi Strenes.

Amb aquesta donació, el festival vol recuperar la vessant solidària que havia adquirit en altres anys amb el got solidari quan es feien concerts gratuïts

A més, el festival gironí programarà un concert a la cloenda de l’acte del grup guanyador de la Secció Talent Gironí de l’Strenes 2021.

A partir d’avui mateix, l’Strenes convida al seu públic a col·laborar amb aquesta iniciativa proposant donacions de dos euros en el procés de compra de qualsevol de les entrades dels espectacles programats en aquesta edició.