S’obren noves convocatòries de Lighthouse

Recolzen el finançament d’accions i el projecte d’investigació-acció ‘Masculinitats en construcció’

Lighthouse ha llançat noves convocatòries que permeten, per una banda, el suport financer i/o metodològic d’iniciatives que afavoreixen la sostenibilitat social i ecològica. Per l’altra, la investigació d’acció transformadora per tal de trobar i analitzar els mecanismes socials que influeixen en la construcció de la masculinitat entre les persones joves

Suport d’iniciatives per a la sostenibilitat social i/o ecològica

L’entitat llança la nova convocatòria Lighthouse‘s Europe 2020 per al suport d’iniciatives que afavoreixen la sostenibilitat social i/o ecològica. El suport pot ser financer o d’un altre tipus, i es dirigeix a aquelles iniciatives que no compleixen els requisits d’altres convocatòries més comunes.

Amb aquesta convocatòria Lighthouse vol contribuir a la sostenibilitat social i ecològica. La recerca transformativa es troba en el nucli dels seus projectes tant a escala local com internacional. La iniciativa connecta i dona suport a iniciatives que ofereixen respostes innovadores a reptes de sostenibilitat específics dels nostres temps, i ho fan des dels conceptes, la metodologia i/o el finançament.

Amb aquesta convocatòria Lighthouse ofereix suport en els següents àmbits:

– Financer. De fins a 2.000 € per a les iniciatives seleccionades.

– Metodològic. Per a la sistematització del saber produït en les iniciatives. Per exemple, les metodologies transformadores en un format de taller que pugui sistematitzar el coneixement ja produït i, alhora, generar noves dinàmiques i perspectives per a un objectiu a més llarg termini.

– Comunicatiu. Per exemple, incloure un informe sobre els resultats finals d’un projecte a la web de Lighthouse i donar suport en clau de comunicació dels resultats a agents clau.

– Altres. S’ofereix la possibilitat de futures col·laboracions amb Lighthouse i la inclusió a la seva xarxa.

Noves convocatòries de Masculinitats en construcció

Lighthouse compta amb aquest projecte d’investigació d’acció transformadora per tal de trobar i analitzar els mecanismes socials que influeixen en la construcció de la masculinitat entre les persones joves.

L’entitat, que vol contribuir a la prevenció de les violències masclistes i promoure relacions de gènere justes, ha obert tres convocatòries del projecte per aquest 2020 que estan obertes per a tot l’estat. Els resultats i les experiències que se’n derivin es connectaran en una fase futura del projecte.

Les convocatòries de tardor i hivern ja estan obertes per a la inscripció en línia. En aquest enllaç també s’ofereix una adreça electrònica per posar-te en contacte amb Lighthouse.