Setmana del voluntariat a Girona del 4 al 9 d’abril

La FCVS amb el suport de l´Ajuntament de Girona,  han organitzat la Setmana del voluntariat a Girona que se celebrarà del 4 al 9 d’abril. L’objectiu és convertir la ciutat en un punt de trobada i visibilització de la tasca de les entitats del territori.

La Setmana del Voluntariat inclou activitats diverses per engrescar a tota la ciutadania. Així,  hi haurà tallers de manualitats, tertúlies, el lliurament de premis del Concurs de Relats de Voluntariat Social... i moltes d’altres activitats per a que la ciutat visqui un any més el món de l’associacionisme i el voluntariat.

En aquests dies on la ciutat de Girona s’apropa més que mai al voluntariat, tampoc hi faltarà un dels actes principals: la 16a Fira d’Entitats Captura de pantalla 2016-03-15 a las 12.37.30de Voluntariat que se celebrarà el 9 d’abril a la Plaça Salvador Espriu de Girona. A la celebració es podrà gaudir de la cercavila dels Gegants de Riudarenes, tallers gratuïts per a grans i petits, degustacions de productes, animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti… Un matí de dissabte ben animat per a tota la família.

 

 

Programa Setmana del Voluntariat

Dilluns 4 d´abril

  • 12:00 h – Roda de premsa a la Sala Miquel Diumé de l´Ajuntament de Girona
  • Concurs d’Instagram: “Retrats de Valor, tu ets important”, tret de sortida del concurs que organitza la Fundació Oncolliga Girona.


Dimarts 5 d´abril

Dimecres 6 d´abril

Dijous  7 d´abril     

  • 11:00 h – Tertúlia “Arreglem el món amb les mans i amb alegria” amb Carles Capdevila, periodista i exdirector del Diari ARA (Caixa Forum Girona. C/Ciutadans, 19)
  • 19:00 h – Presentació  de la Guia Responsabilitat Social (RS) (Seu del Col.legi Associació dels Enginyers Industrials de Catalunya-Demarcació de Girona. C/Narcis Blanch, 39 baixos)

Divendres 8 d´abril

  • ​10:00 – 14:00 h – Jornada “Grans Actius. El Voluntariat de la Gent Gran” organitzat per Espiral, entitat de Serveis (Espai Caixa. Plaça Poeta Marquina, 11 baixos). Hi participarà la presidenta de la FCVS, Francina Alsina.
  • 18:00 h – Taller de risoteràpia organitzat per la Fundació Oncolliga Girona (Caixa Forum Girona. C/Ciutadans, 9)

Dissabte 9 d´abril

  • 10:00 h –  16a Fira d´Entitats de Voluntariat (Plaça Salvador Espriu de Girona)

Ja et pots descarregar el programa complert de la Setmana del Voluntariat.

Ja et pots descarregar el programa de la jornada “Grans Actius. El Voluntariat de la Gent Gran”

Font: Xarxanet.org