Sessió formativa de voluntariat pel programa Cercles

S’aprofundirà sobre el projecte d’inserció social de delinqüents sexuals en el període previ a la llibertat definitiva i dels requisits necessaris per fer voluntariat

El programa CerclesCat, d’acompanyament i supervisió a delinqüents sexuals en el període previ a la llibertat definitiva, està buscant persones voluntàries que ofereixin suport a la persona que va cometre el delicte sexual, sempre sota la supervisió d’un professional. Per això, organitza una sessió informativa el proper 18 de juny on s’aprofundirà sobre el programa i els requisits que calen per fer voluntariat.

El projecte posa un èmfasi especial en la prevenció de la violència i la seguretat ciutadana, sent el lema “no més víctimes” el que uneix a totes les persones participants del projecte: penats, professionals i voluntariat.

Formació

El Voluntariat a CerclesCat és més que un valor afegit; la seva col·laboració és fonamental per al desenvolupament del projecte. La persona voluntària rep una formació i un suport específic per poder desenvolupar la seva tasca. Els requisits per a poder fer voluntariat són:

– Ser major d’edat

No tenir antecedents penals

– Superar la formació inicial de CerclesCat

Et ve de gust saber més sobre CercelsCat? Reuneixes els requisits per fer voluntariat? Si tens motivació per participar en un projecte innovador que vetlla per la seguretat ciutadana, pots contactar amb Berta Baquer, al correu promocio.comunitaria@voluntaris.cat.

La sessió es portarà a terme el 18 de juny de 18 a 19 h al C. d’en Grassot 3, 2n, planta baixa (sala de formació). Cal inscripció prèvia al correu promocio.comunitaria@voluntaris.cat.

El programa CerclesCat

El programa CerclesCAT consisteix a acompanyar i supervisar a delinqüents sexuals en el període previ a la llibertat definitiva, facilitant així la seva inserció en la societat i evitant, en la mesura del possible, que cometin un nou delicte.