Robetes 2015, el mercat solidari per a mares i nadons

El proper dijous 10 de desembre tindrà lloc una nova edició de Robetes, el mercat solidari per a embarassades, mares i els seus fills i filles del programa Preinfant de l’Associació Benestar i Desenvolupament.

Aquelles mares i pares que s’apropin al local de l’Asociación Agrupament d’Esplai Collserola, el proper 10 de desembre de 16.00 a 18.00hores, trobaran de forma gratuïta roba d’hivern per a nadons de 0 a 3 anys, roba per a embarassades i articles per a la cura dels seus fills i filles.

Però perquè el mercat solidari sigui una realitat, cal un cop de mà de la ciutadania. És per aquest motiu que l’entitat anima a aquelles persones que puguin a donar: Roba d’hivern en bon estat per a nens i nenes de 0-3 anys (sabates, roba de llit …), articles de nadó en bones condicions (cotxets, trones, bressols…), roba de noia i d’embarassada.

Com hi pots col·laborar?

El lliurament de les donacions es pot fer a l’Associació Agrupament d’Esplai Collserola (c/ Romans, núm.3 baixos. Barcelona), durant el dijous 3 de desembre de 9:00h a 11:00h i el dimecres 9 de desembre de 9:00h a 14:00h.

Si no us és possible realitzar la donació en aquesta hora, dia o lloc però voleu fer una aportació, podeu enviar un correu electrònic a comunicacio@abd-ong.org o bé trucar al 607 21 38 38 i preguntar per Nausica.

ABD Associació Benestar i Desenvolupament és una ONG que te els seus orígens a la dècada dels vuitanta i que treballa per una societat que minimitzi i eradiqui les desigualtats i l’exclusió social.

Font: Xarxanet