Port Aventura acollirà la IV Festa del Cor

La Fundació SHE i l’AACIC CorAvant uneixen les seves forces per recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels infants i joves afectats per malalties cardiovasculars.

El pròxim 7 de maig es celebrarà la quarta edició de la Festa del Cor a Port Aventura sota el lema “Emociona’t, junts pel cor dels nostres infants i joves”. Les entitats encarregades d’organitzar l’acte són, conjuntament amb laFundació Port Aventura i PortAventura World, la Fundació SHE, que promou la salut mitjançant l’educació per prevenir les malalties cardiovasculars des de la infància, i l’AACIC CorAvant, associació i fundació de cardiopaties congènites.

L’any passat es van vendre 3.836 entrades. Enguany, gràcies a l’expansió i el coneixement de la festa, les entitats busquen arribar a les 4.500. El parc d’atraccions obrirà les portes a les 10h i totes les persones que vinguin amb entrada podran accedir directament al parc. Les que portin entrada online hauran de passar per les taquilles.

Conscienciació de les malalties cardiovasculars 

La festa té com a objectiu sensibilitzar a la ciutadania sobre les malalties cardiovasculars. Aquestes afectacions continuen sent la primera causa de mort a Espanya, amb el 31,7% dels casos, per sobre d’altres com el càncer (26,9%) o les malalties respiratòries (11.4%). Cada setmana neixen 14 infants amb una cardiopatia congènita i molts d’ells sovint no tenen signes de la seva patologia.

És possible que molt a prop nostre hi hagi una família amb un membre amb cardiopatia congènita per tant, amb aquests actes es pretén fer visible aquesta realitat per tal de normalitzar-la.

Fons solidaris 

Tots els fons aconseguits es destinaran a iniciatives solidaris. La Fundació SHE designarà els beneficis obtinguts a promoure la salut i recaptar fons per al Programa SÍ! el programa de salut integral que porta a terme a les escoles. Per altra banda, AACIC CorAvant els assignarà als serveis d’atenció psicosocial per aquests infants, joves i les seves famílies.

Vols assistir-hi? 

Si vols anar a la Festa del Cor, pots adquirir la teva entrada en línia. A més, dins el web hi ha un llistat de distribuïdors oficials on també es podran comprar.

Les entrades només es podran adquirir anticipadament fins al 6 de maig i el seu preu és de 20 € i els menors de 4 anys tenen accés gratuït.

FONT: xarxanet.org484