Pòdcast ‘Voluntaris’ – Plataforma Lleida24 a UA1 Lleida Ràdio

UA1 Lleida Ràdio dona veu a les entitats de voluntariat en la seva plataforma de podcast Lleida24. ‘Voluntaris’ és un espai fet en col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) per donar a conèixer la tasca d’aquestes associacions.

Els dijous cada quinze dies, diferents representants d’aquestes entitats passaran pels estudis de Lleida24 per explicar els seus projectes i intentar sumar noves adhesions.

Pòdcast 1 – 13.oct.22

En el primer capítol de ‘Voluntaris’, el coordinador de la FCVS-Lleida, Ramon Farré, ha conversat amb la directora del Banc dels Aliments de Lleida, Teresa Farré, que ha donat a conèixer una iniciativa contra el malbaratament alimentari que han organitzat aquest dissabte a la plaça de la Catedral de Lleida. Es tracta d’un “àpat d’aprofitament”, que consistirà a “muntar una cuina a la plaça de l’IEI on cuinarem aliments recuperats”. Aquest són “aliments que no es poden comercialitzar, però que són segurs i nutritius, però sovint els llancem”, i per això s’ha organitzat aquest acte, que vol servir per “donar valor a aquests aliments, que són segurs i nutritius i, per tant, no es poden llençar”, afegeix Farré.