Participa en el sorteig de maig d’El Mercat Social i guanya un collar!

Es sortejarà un collar de petxines de cauri fet artesanalment per joves i dones d’Ak Benn al Senegal 

Vols guanyar un collar de cauris d’El Mercat Social i avançar-te a la moda més social per a la temporada d’estiu? Voluntaris.cat t’ho posa fàcil amb el nou sorteig d’El Mercat Social que ha engegat a través de Facebook.

El premi conté un collar d’Amics d’Ak Benn fet artesanalment amb petxines de cauri per joves i dones d’Ak Benn al Senegal, contribuint al seu aprenentatge i formació, i facilitant eines per construir i millorar el seu propi futur.

Per participar en el sorteig només cal seguir el perfil de Facebook d’El Mercat Social, etiquetar a dues amistats en un comentari i explicar en un mateix comentari amb quin producte d’El Mercat Social combinaries aquest collar. Es pot participar fins al 3 de juny de 2019 a les 13.00 h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través del Facebook.

 

Què és El Mercat Social?

El Mercat Social és una plataforma de caràcter social que permet la difusió i compra en línia de productes i serveis d’entitats. És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que compta amb 34 entitats que treballen col·laborativament per promoure i difondre la compra social i el consum responsable.

Encara no hi has participat? Entra a Facebook i guanya!

Ja pots consultar les bases del concurs