Participa en el primer sorteig del ‘Guanyem-hi tots!’ a Facebook

Es sortejarà una bossa Alma d’El Mercat Social feta amb sacs de cafè reciclat per persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social. 

Vols guanyar una bossa Alma texana d’El Mercat Social? Voluntaris.cat t’ho posa fàcil amb el primer concurs del ‘Guanyem-hi tots!’ que ha engegat a través de Facebook entre totes les persones que hi participin.

El premi conté una bossa texana feta artesanalment pel Grup Èxit d’Ecosol, l’empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona, que promou l’ocupació de persones amb discapacitat o risc d’exclusió social. La bossa està feta a base de sacs de cafè reciclat, fomentant la reutilització dels materials i el reciclatge per reduir la petjada ambiental.

Per participar en el concurs només cal seguir el perfil de Facebook de ‘Guanyem-hi tots!’, i etiquetar a tres amistats en un comentari. Es pot participar fins al 24 de maig de 2018 a les 13:00 h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través del Facebook.

El sorteig s’iniciarà el 17 de maig, coincidint amb el Dia Mundial del Reciclatge en una iniciativa de la plataforma de gestió d’excedents i reaprofitament de materials per sensibilitzar sobre la importància de la reutilització per reduir l’impacte ambiental i les tones d’emissió de CO2 a l’atmosfera.

Què és el ‘Guanyem-hi tots!’?

El ‘Guanyem-hi tots!’ és una plataforma de caràcter social que permet la gestió de donacions d’empreses i particulars a entitats socials. És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que té l’objectiu de contribuir al reciclatge de material allargant la vida útil dels productes i ser una eina per facilitar les accions de RSE de les empreses.

Ja pots consultar les bases del Concurs  de Facebook aquí.