Participa en el nou concurs d’estiu d’El Mercat Social i guanya!

Es sortejarà una motxilla Back To Eco d’El Mercat Social feta per persones en risc d’exclusió social.

Vols guanyar una bossa Back To Eco d’El Mercat Social? Voluntaris.cat t’ho posa fàcil amb el nou concurs d’El Mercat Social que ha engegat a través de Facebook entre totes les persones que hi participin.

El premi conté una motxilla Back To Eco feta artesanalment amb texans usats provinents de Roba Amiga. Aquesta entitat té un taller propi on es fa el 90% de la confecció amb la contractació de persones en risc d’exclusió social. El 10% restant, s’elabora al CET d’Estel Tapia.

Per participar en el concurs només cal seguir el perfil de Facebook d’El Mercat Social, etiquetar a dos amistats en un comentari i explicar en un mateix comentari am quin producte d’El Mercat Social combinaria la motxilla aquest estiu. Es pot participar fins al 23 de juliol de 2018 a les 13:00 h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través del Facebook.

 

Què és El Mercat Social?

El Mercat Social és una plataforma de caràcter social que permet la difusió i compra en línia de productes i serveis d’entitats. És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que compta amb 30 entitats que treballen col·laborativament per promoure i difondre la compra social i el consum responsable.

Encara no hi has participat? Entra a Facebook i guanya!

Ja pots consultar les bases del concurs