Participa en el nou concurs d’El Mercat Social i guanya!

Es sortejarà una bossa i una Bufanda de la iaia d’Amics de la Gent Gran

Vols guanyar una bossa i una Bufanda de la Iaia? Voluntaris.cat t’ho posa fàcil amb el nou concurs d’El Mercat Social que ha engegat a través de Facebook entre totes les persones que hi participin.

El premi conté una bossa de cotó estampada amb el logotip de la Bufanda de la iaia i una bufanda teixida a mà per una persona solidària, una peça artesanal i única que porta el seu nom, la seva edat i el temps dedicat.

La Bufanda de la iaia és una iniciativa de la Fundació Amics de la Gent Gran contribuint a la lluita contra la soledat de la gent gran.

Per participar en el concurs només cal seguir els perfils de Facebook de Voluntaris.cat i El Mercat Social, i facilitar les dades i el correu electrònic. Es pot participar fins el 12 de febrer a les 13:00 h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través del Facebook.

Què és El Mercat Social?

El Mercat Social és una plataforma de caràcter social que permet la difusió i compra en línia de productes i serveis d’entitats. És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que compta amb 30 entitats que treballen col·laborativament per promoure i difondre la compra social i el consum responsable.

Ja pots consultar les bases del concurs