Participa en el concurs de Voluntaris.cat i guanya un lot d’alimentació ecològica d’El Mercat Social

Es sortejarà un lot d’alimentació ecològica, de proximitat i artesanal de l’Horta de Santa Clara

Vols guanyar productes d’alimentació ecològica d’El Mercat Social? Voluntaris.cat t’ho posa fàcil amb el nou concurs que ha engegat a través de Facebook on sortejarà un lot entre totes les persones que hi participin.

El premi conté un lot Santa Clara amb productes que han estat elaborats per Mansol Projectes, Centre Especial de Treball, on hi treballen persones amb discapacitat física i en situació d´exclusió social. En concret el lot conté dos patés (un de calçot i l’altre de pebrot), una confitura de tomacó i una crema de carbassa.

Per participar en el concurs només cal seguir els perfils de Facebook de Voluntaris.cat i El Mercat Social, i facilitar les dades i el correu electrònic. Es pot participar fins el 29 de novembre a les 13:00 h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través del Facebook.

Què és El Mercat Social?

El Mercat Social és una plataforma de caràcter social que permet la difusió i compra en línia de productes i serveis d’entitats. És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que compta amb 30 entitats que treballen col·laborativament per promoure i difondre la compra social i el consum responsable.

Ja pots consultar les bases del concurs