Participa en el 9è Concurs de Relats de Voluntariat Social a Girona

T’agrada escriure? És el moment de compartir les teves experiències, motivacions, vivències, satisfaccions i inquietuds com a persona voluntària

Després de l’èxit de la convocatòria de Lleida, ara és el torn de celebrar a Girona el Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social.

La convocatòria està oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

Modalitats

+ 20 anys

Els escrits han de compartir l’experiència que viu la persona voluntària en el marc d’una entitat social.

16 – 20 anys 

La joventut també pot donar la seva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt. Si encara no està fent voluntariat en una entitat, els escrits poden promoure accions que ressaltin valors lligats al voluntariat i que sovint formen part de la vida quotidiana.

Com presentar els relats

Fins al 16 de maig es podran presentar enviant-los al correu girona@voluntaris.cat. Un jurat format per persones coneixedores del món educatiu, literari i del voluntariat, decidirà els relats guanyadors, que es faran públics en un acte el dia 21 de maig.

Una selecció dels millors relats s’aniran publicant en el blog Val la pena! durant l’any següent a l’entrega de premis. També una selecció es publicarà al Diari de Girona.

Requisits dels relats

 • La temàtica dels relats haurà de ser el voluntariat social i els valors del voluntariat per a la modalitat 16-18.
 • Els relats poden ser en català o castellà.
 • Només es podrà presentar només un relat per persona.
 • L’extensió aproximada dels relats és de 2.000 caràcters amb espais, sense comptar el títol.
 • Els autors i autores han d’enviar els relats i les seves dades de contacte (nom i cognoms, pseudònim, telèfon, correu electrònic) a girona@voluntaris.cat abans del dia 21 de maig de 2018. De manera opcional es pot enviar una fotografia que il·lustri el relat.
 • Una selecció dels millors relats es publicaran al blog Val la pena! durant l’any fins a la convocatòria de la següent edició del concurs i es podran publicar al Diari de Girona a la pàgina de voluntariat mensual.

 

Premis i actes de lliurament

GIRONA

21 de maig a les 19.30 h

Llibreria Empúries (C. Álvarez de Casatro, 6. Girona)

Premis Modalitat +20:

 1. Lot de llibres, gentilesa de la Llibreria Empúries per un import de 50 euros
 2. Val de descompte a bescanviar als comerços i establiments adherits a Girona Centre – Eix Comercial per un import de 50 euros
 3. Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros

Premis Modalitat 16 – 20 anys:

 1. Lot de llibres, gentilesa de la Llibreria Empúries per un import de 50 euros.
 2. Val de descompte  a bescanviar als comerços i establiments adherits a Girona Centre – Eix Comercial a per un import de 30 euros.
 3. Val de compra a  El Mercat Social de Voluntaris.cat  per un import de 30 euros

Per a més informació podeu contactar amb girona@voluntaris.cat

Ja et pots descarregar les bases.