Participa en el Giving Tuesday amb un regal solidari que multiplica somriures

El Mercat Social de Voluntaris.cat t’ho posa fàcil perquè puguis col·laborar en el Giving Tuesday realitzant una compra que fa somriure a qui rep el regal i a la persona que l’ha elaborat en el marc d’un projecte solidari

El Mercat Social torna a sumar-se al Giving Tuesday, un moviment global que se celebra el pròxim 27 de novembre amb la finalitat de promoure la solidaritat.

Vols unir-te a la gran onada de solidaritat? 

El Mercat Social t’ho posa fàcil perquè realitzant una compra online, no només compraràs un regal solidari que t’encantarà sinó que a més activaràs projectes de transformació social i econòmica que ajudaran al teu entorn i a les persones que més ho necessiten.

El Mercat Social trobaràs prop de 350 productes i serveis elaborats per entitats socials que promouen noves oportunitats sociolaborals.

omgr1

 

 

Per celebrar el Giving Tuesday, el 27 de Novembre gaudeix de la Giving Promo: fes la teva comanda online al web d’El Mercat Social i no paguis els costos d’enviament.

 

Com pots col·laborar-hi?

Entra al web d’El Mercat Social i  descobreix la millor manera de regalar.

Captura de pantalla 2018-11-14 a les 14.12.51

 

 Què guanyes?

  • Afavoriràs a la creació de llocs de treball i la formació de persones que es troben amb especials dificultats en el seu procés d’inserció sociolaboral.
  • Contribuiràs a la compra responsable recolzant iniciatives d’Economia social i solidària.
  • Tastaràs productes de proximitat, ecològics  i solidaris, respectuosos amb les persones i el territori.
  • Faràs un regal diferent amb productes únics i originals amb valor social afegit.

Què és El Mercat Social?

El Mercat Social de Voluntaris.cat  neix ara fa cinc anys de mà de la Federació Catalana de Voluntariat Social que a més d’oferir la web com a aparador comercial de més de trenta entitats sòcies, és també un espai de coneixement i difusió de la cultura de l’Economia social, el consum responsable i valors com la solidaritat i el voluntariat.