Participa a la V Jornada de voluntariat social a Lleida

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza el proper 6 d’octubre una nova edició de la jornada sota el lema “Créixer amb el voluntariat: Competències per a l’enriquiment personal”.

Després de tancar amb èxit les quatre primeres edicions, la Federació Catalana de Voluntariat Social torna a organitzar a Lleida la Jornada de Voluntariat Social. L’acte tindrà lloc el 6 d’octubre a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia de Lleida.

La jornada busca donar a conèixer i sensibilitzar a la població sobre quin és el paper de les entitats socials, quin rol poden jugar les persones voluntàries i de quina manera la ciutadania es pot implicar en aquestes.

La primera ponència correrà a càrrec de l’Eva Benito, professora d’Educació Social i Psicologia de la Universitat de Lleida i Educadora Social de l’Oficina d’Atenció per a Persones en Situació Sense Llar de l’Ajuntament de Lleida. És llicenciada en Psicopedagogia i Diplomada en Educació Social. Postgrau en Mediació Familiar, Postgrau i Màster en Educació i Promoció per a la Salut i Màster en Metodologia de les Ciències del Comportament i Salut i actualment cursa el doctorat en la mateixa matèria. També desenvolupa una activitat investigadora plasmada en diferents publicacions.

D’altra banda, la segona part de la Jornada comptarà amb cinc entitats federades a la Federació Catalana de Voluntariat Social que exposaran allò que fan en el seu treball diari i incidiran també en la importància dels valors en la tasca realitzada pels seus voluntaris/àries.

Si esteu interessats en rebre certificat d’assistència, podeu fer la inscripció enviant un correu electrònic a lleida@voluntaris.cat.

Font: Xarxanet.org