Panoràmic 2016, presentació dels resultats

El 8 de juny es donaran a conèixer les dades de l’enquesta on hi ha participat més de 2000 entitats.

El dijous 8 de juny, de 18.00 a 19.30 h, tindrà lloc l’acte de presentació del Panoràmic 2016, la recerca que vol explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen. En aquesta edició, han participat de l’enquesta més de 2000 entitats del territori català.

La presentació es durà a terme a Cotxeres de Sants (C. de Sants, 79) de Barcelona i servirà per exposar les dades sorgides de l’estudi de l’any passat, els resultats de les quals permetran explicar la realitat de l’associacionisme a nivell català i de Barcelona. D’aquesta manera, es vol que la realització del Panoràmic serveixi per ajudar les entitats a seguir transformant la societat.

Sobre el Panoràmic

La macro enquesta de les organitzacions, fruit del 2n Congrés d’Associacions de Barcelona (2010-2011), respon a una sèrie d’objectius respecte a les entitats i les associacions. Així, el Panoràmic pretén fer visible l’impacte real de les organitzacions, ajudar-les a créixer, crear una xarxa de col·laboració entre elles, generar una base de dades col·laborativa, oberta i accessible per a tothom i millorar-ne la transparència.

Font: Xarxanet.org