Pallapupas busca persones voluntàries per a la campanya ‘La ceba que fa riure’

Hauran de col·laborar els dies 5 i 6 de novembre explicant què fa l’entiat i animant a comprar la malla de ceba solidària que permetrà seguir omplint de somriures els hospitals

Els dies 5 i 6 de novembre, Pallapupas tornarà a ser beneficiària de la campanya solidària que promou la cadena de supermercats Condis, on durant dos dies posa a la venda un producte fresc, la recaptació del qual va íntegrament a l’entitat seleccionada. En aquesta ocasió serà Pallapupas i, per això, tindrà milers de malles amb cebes solidàries que permetran seguir omplint de somriures els hospitals.

Com més siguem, més somriures arribaran als hospitals!

Per poder dur a terme aquesta campanya, Pallapupas necessita l’ajuda de moltes persones voluntàries perquè expliquin què fa Pallapupas i engresquin als consumidors a comprar la malla de cebes.

Busquen a persones majors de 16 anys que puguin cobrir una selecció d’establiments Condis d’arreu de Catalunya. Per tal d’organitzar-se proposen que les persones interessades s’apuntin a un supermercat en concret, en un dels 2 torns (matí o tarda). A cada torn i establiment hi poden haver un màxim de 3 persones. Totes les persones voluntàries estaran cobertes mitjançant una assegurança, i seguiran tots els protocols d’higiene i seguretat.