Ser-hi, també per Nadal

 

BERTA ROIG
Responsable de comunicació a Punt de Referència

 

El mes de desembre és especial. Un mes per a retrobar-nos, per a compartir i sovint per fer balanç del que ha estat l’últim any i començar el següent amb energia i propòsits renovats.

A Punt de Referència hem volgut aprofitar aquestes festes per proposar a les persones joves tutelades i extutelades i a les persones voluntàries que les acompanyen a donar forma als seus desitjos pel nou any i, el més important, a compartir-los a les xarxes socials.

Compartir desitjos, compartir moments, compartir el camí. D’això tracta Punt de Referència, d’oferir persones professionals i voluntàries que fan costat als i les joves tutelades i extutelades que es proposen tirar endavant, siguin quins siguin els seus reptes.

“Seguir envoltada de persones tan genials com el 2018”, “aconseguir els meus papers”, “llegir més llibres i obrir el meu propi negoci” o “ser bona persona”: el hasthag #2019aPunt ha recollit els millors desitjos pel 2019. Aquests dies ens ha omplert enormement rebre desitjos de les persones joves que abasten des de la felicitat de les petites coses a les preocupacions per a un procés d’emancipació imminent, prematur i forçat per l’arribada de la majoria d’edat. Persones joves que, a més, compten amb el suport del voluntariat que els acompanya dia rere dia en aquest procés.

En un camí gens senzill cap a l’edat adulta, Punt de Referència hi serem amb projectes de mentoria, d’habitatge i de seguiment socio-educatiu, però també hi serem per Nadal, hi serem quan vulguin compartir les seves inquietuds, els seus somnis, els seus fracassos i els seus èxits.